Find a game

Xenocrate 2

badge Posts: 95

wziernick Poland

14 April 2011 16:16:00 CEST

Przynajmniej u mnie nie da się zapisać wyniku ;) Ani po przejściu całej, ani po kilku levelach. Wszystkie komunikaty wyskakują ok ale po odświeżeniu wynik nie pojawia się na liście :P

badge Posts: 135

gryzonie Poland

14 April 2011 18:57:04 CEST

Już powinno być ok. Dzięki za zgłoszenie.

badge Posts: 51

ulcia94 Poland

17 April 2011 17:57:04 CEST

A ja mam pytanie. Czy w trybie 2 graczy też można zapisać wynik ?

badge Posts: 95

wziernick Poland

17 April 2011 18:04:26 CEST

eee chyba nie... nie próbowałem znaczy ;) rozumiem, że chcesz grać klawiaturą a nie mychą :D

ulcia94 Poland

17 April 2011 18:23:25 CEST

Chodzi mi o to, czy jeśli będę grać w trybie 2 graczy na dwie paletki w 2 osoby, to czy ten wynik będzie się liczył do rankungu gameonade.

gryzonie Poland

17 April 2011 19:20:02 CEST

Stawiam, że raczej nie. Nie sprawdzałem tego, ale tak mi się wydaje.

ulcia94 Poland

18 April 2011 00:46:14 CEST

Sprawdziłam. Zapisuje. A nie powinno tak być chyba. Bo grając 2 paletkami na raz można większe wyniki osiągać ;-) Chyba że tak ma być, no to ok ;-)

A BTW, nie wiem czemu, na Mozilli zacina mi sę strona przy zapisywaniu wyniku.
    Na Chromie wyskakuje normalnie w nowym okienku, a w Mozilli tak jakby wkleja się w stronę i pokazuje że wtyczka przestała działać. 

gryzonie Poland

18 April 2011 09:44:16 CEST

No widzisz. To nawet nie wiedziałem. Nie mam już na to wpływu, skoro się zapisują. Mogę jedynie wyłączyć zapisywanie dla całej gry - ale chyba lepiej, żeby zostało z zapisywaniem

Co do Mozilli, to czy chodzi o najnowszego Firefoxa? Muszę sprawdzić jak to wygląda, bo sprawdzałem, tylko na jakiejś starszej wersji.

ulcia94 Poland

18 April 2011 14:48:48 CEST

gryzonie:

No widzisz. To nawet nie wiedziałem. Nie mam już na to wpływu, skoro się zapisują. Mogę jedynie wyłączyć zapisywanie dla całej gry - ale chyba lepiej, żeby zostało z zapisywaniem

Co do Mozilli, to czy chodzi o najnowszego Firefoxa? Muszę sprawdzić jak to wygląda, bo sprawdzałem, tylko na jakiejś starszej wersji.

No to już niech zostanie tak jak jest. Nie byłam po prostu pewna czy tak ma być, czy to jakiś błąd się wkradł ;)

Tak, chodzi o najnowszego firefoxa. Ale może java też ma tutaj coś do rzeczy ?

Register & compete