Find a game
Xenocrate 2
-
ulcia94
18 April 2011 00:46:14 CEST
#Sprawdziłam. Zapisuje. A nie powinno tak być chyba. Bo grając 2 paletkami na raz można większe wyniki osiągać ;-) Chyba że tak ma być, no to ok ;-)
A BTW, nie wiem czemu, na Mozilli zacina mi sę strona przy zapisywaniu wyniku.
Na Chromie wyskakuje normalnie w nowym okienku, a w Mozilli tak jakby wkleja się w stronę i pokazuje że wtyczka przestała działać.
-
gryzonie
18 April 2011 09:44:16 CEST
#No widzisz. To nawet nie wiedziałem. Nie mam już na to wpływu, skoro się zapisują. Mogę jedynie wyłączyć zapisywanie dla całej gry - ale chyba lepiej, żeby zostało z zapisywaniem
Co do Mozilli, to czy chodzi o najnowszego Firefoxa? Muszę sprawdzić jak to wygląda, bo sprawdzałem, tylko na jakiejś starszej wersji.
-
ulcia94
18 April 2011 14:48:48 CEST
#gryzonie:
No widzisz. To nawet nie wiedziałem. Nie mam już na to wpływu, skoro się zapisują. Mogę jedynie wyłączyć zapisywanie dla całej gry - ale chyba lepiej, żeby zostało z zapisywaniem
Co do Mozilli, to czy chodzi o najnowszego Firefoxa? Muszę sprawdzić jak to wygląda, bo sprawdzałem, tylko na jakiejś starszej wersji.
No to już niech zostanie tak jak jest. Nie byłam po prostu pewna czy tak ma być, czy to jakiś błąd się wkradł ;)
Tak, chodzi o najnowszego firefoxa. Ale może java też ma tutaj coś do rzeczy ?
Partners
Stats
| Users: | 2411 |
| Games: | 255 |
| Ranking games: | 190 |
| Highscores: | 45610 |
| Comments: | 417 |
| Votes: | 974 |
| Total plays: | 687011 |
| Contests: | 4 |
| Forum posts: | 410 |