Find a game
Segregowanie gierek
-
wziernick
19 April 2011 19:07:03 CEST
#Witam
Czy byłaby możliwość po kliknięciu na gry rankingowe segregowania w kolejności dodawania gier na stronę? Wiem, że wyświetlane są ostatnio dodane gierki w niewielkiej liczbie ale po jakimś czasie zapominam, które były kiedy dodane i nie pamiętam gdzie wyniki są do poprawienia ;) Muszę przeglądać wtedy wyniki, żeby taką utrafić... Teraz wyświetlają się alfabetycznie, natomiast fajnie byłoby gdyby istniała opcja według dodania gry.
Pozdrawiam
-
ulcia94
19 April 2011 19:50:19 CEST
#wziernick:
Witam
Czy byłaby możliwość po kliknięciu na gry rankingowe segregowania w kolejności dodawania gier na stronę? Wiem, że wyświetlane są ostatnio dodane gierki w niewielkiej liczbie ale po jakimś czasie zapominam, które były kiedy dodane i nie pamiętam gdzie wyniki są do poprawienia ;) Muszę przeglądać wtedy wyniki, żeby taką utrafić... Teraz wyświetlają się alfabetycznie, natomiast fajnie byłoby gdyby istniała opcja według dodania gry.
Pozdrawiam
Jak najbardziej popieram, w szczególności że alfabetyczną listę można zobaczyć po rozwinięciu paska z grami...
-
ulcia94
19 April 2011 20:53:28 CEST
#wziernick:
No tak... ale w pasku z grami masz wszystkie razem... rankingowe i nie ;) mi chodzi o to, żeby konkretnie po kliknięciu na rankingowe kiedy wszystkie są wyświetlone na stronie była możliwość posegregowania według daty dodania :)
No wiem, wiem o co Ci chodzi..
W pasku gry rankingowe są na początku, a inne dalej ;-)
-
wziernick
19 April 2011 22:57:17 CEST
#ulcia94:
wziernick:
No tak... ale w pasku z grami masz wszystkie razem... rankingowe i nie ;) mi chodzi o to, żeby konkretnie po kliknięciu na rankingowe kiedy wszystkie są wyświetlone na stronie była możliwość posegregowania według daty dodania :)
No wiem, wiem o co Ci chodzi..
W pasku gry rankingowe są na początku, a inne dalej ;-)
A widzisz... tego nie wiedziałem ;) Teraz dopiero zauważyłem ;) człowiek całe życie się uczy :P
-
gryzonie
22 April 2011 12:58:22 CEST
#Byłoby raczej ciężko. Szczególnie sortowanie wg pozycji. Tzn. można by było coś takiego zrobić, ale na zasadzie, że najpierw się wczytują poszczególne gry - a na końcu zamieniają pozycjami w taki sposób, by były posortowane. Samo sprawdzanie pozycji w rankingu jest dosyć ciężkie dla serwera, biorąc pod uwagę ilość gier - więc nie da się tego tak w jednej chwili wyliczyć - tzn. da się, ale zabiłoby to nasz serwer szybciutko :)
Partners
Stats
| Users: | 2728 |
| Games: | 256 |
| Ranking games: | 191 |
| Highscores: | 50816 |
| Comments: | 452 |
| Votes: | 1015 |
| Total plays: | 875749 |
| Contests: | 4 |
| Forum posts: | 443 |