Find a game

BIG Little plagiary

badge Posts: 100

wziernick Poland

28 April 2011 12:42:24 CEST

Nie wiem czy jest sens dorzucać do rankingowych gierek taką, w której wszyscy będą mieli ten sam wynik a o kolejności zadecyduje przypadek ;) Gra fajna ale do działu ogólnego :)

badge Posts: 143

gryzonie Poland

28 April 2011 20:18:39 CEST

Grrr... rzeczywiście nie wziąłem tego pod uwagę. Zrobię tak, że kolejność będzie decydować, więc kto pierwszy ten lepszy. Będzie najsprawiedliwiej.

wziernick Poland

28 April 2011 20:48:10 CEST

Ok ;) jak dla mnie bomba ale nie wiem czy innym się to spodoba :P podobnie pasowałoby w innych gierkach zrobić, w których jest pewien maksymalny wynik i chociaż czasem ktoś pierwszy go osiągnie to potem spada na dalsze miejsca...

gryzonie Poland

28 April 2011 21:51:14 CEST

Jak to zmienię, to zadziała dla wszystkich gier. Myślę, że inni użytkownicy to zaakceptują - nie będą mieli wyjścia ;)

Ale to dopiero pewnie w przyszłym tygodniu, bo jutro jadę i nie dam rady tego tak "na szybko" zrobić. Pewnie by się dało to trzasnąć w 5 min, ale jeśli pojawi się jakiś problem (a zawsze tak jest), to nie będę miał jak go wyeliminować.

wziernick Poland

29 April 2011 00:25:44 CEST

Spoko... w sumie najsprawiedliwiej wydaje mi się, że byłoby wtedy gdyby za taki sam wynik była ta sama liczba punktów... w końcu nie każdy ma na tyle czasu, żeby czatować na pojawienie się nowej gierki ;) ale każda zmiana będzie mile widziana... :)

gryzonie Poland

29 April 2011 00:48:43 CEST

Tak, już nawet chyba wcześniej o tym był temat. Nie wiem czy mi się tak uda to zrobić, ale jeśli będzie to możliwe, to czemu nie. Wtedy będzie rzeczywiście najbardziej sprawiedliwa sytuacja. Gdyby jednak nie było to możliwe to wtedy będzie decydowała kolejność. 

Ja mam przewagę, bo zawsze będę pierwszy w razie czego ;)

badge Posts: 107

tomasztom Poland

29 April 2011 06:19:12 CEST

witam 

moim zdaniem najsprawiedliwiej byłoby aby była taka sama ilość punktów przy takim samym wyniku , tak zresztą jest liczone  w różnych dyscyplinach sportowych i jest ok

a kto pierwszy ten lepszy , niedokońca odzwierciedla uczciwą rywalizacje

Register & compete