Find a game

medale

badge Posts: 92

tomasztom Poland

29 April 2011 22:03:52 CEST

witam

od jakiegoś czasu jest tak , zdobęde medal w jakiejś grze a niewidnieje on w moich medalach w moim profilu -ilość zdodytych medali- jest taka sama. ponoć miały być jakieś zmiany, no ale na takie?

badge Posts: 95

wziernick Poland

30 April 2011 00:03:13 CEST

no już zgłaszałem, że medale wyświetlają się tylko w liczbie ostatnich 15stu.... będzie poprawione... mam nadzieję :)

tomasztom Poland

30 April 2011 11:33:48 CEST

właśnie umnie sie wogóle już niepokazują , gram w jakąś gre , pisze że zdodyłem medal , atak wogole to go niemam ito jest dziwne?

wziernick Poland

30 April 2011 15:35:23 CEST

Ale to mówisz o medalach, które tam mochi przyznaje chyba... bo te medale co u nas są przyznawane to zawsze wyszczególnione są w opisie gierki. Jeśli tych medali Ci nie zalicza to rzeczywiście coś jest nie tak...

tomasztom Poland

1 May 2011 06:49:15 CEST

tak dokładnie jest , no chyba że jest tak , ze jak już raz zdobyło sie medal to drugi raz już nieidzie go zdobyć, no ale niewiem , i punktów też niedodaje w rankingu aktywność

wziernick Poland

1 May 2011 07:10:08 CEST

W tej samej grze można mieć kilka medali chyba tylko wtedy, kiedy na przykład zdobyłeś najpierw medal brązowy, potem srebrny a potem zrobiłeś wynik na złoty. A za aktywność chyba tylko raz daje punkty za zapisany wynik w grze... gdyby było inaczej to możnaby było natrzaskać w godzinę ze 100pkt aktywności... np. skaczę Monkie 2 na jedną belkę i do wody, potem na dwie i do wody itd...

tomasztom Poland

2 May 2011 10:39:41 CEST

nie, chodzi mi oto że jak zdobęde medal w grze to on umnie niewidnieje i punktów za medal też niedodaje a w opisie pisze że dodaje za każdy zdobyty medal ,  noi niewiem oco tu chdzi teraz

wziernick Poland

2 May 2011 11:00:08 CEST

Ale chodzi Ci o medal, który pokazuje na mochi czy o te medale, które są do zdobycia u nas na stronie wyszczególnione w opisie? :>

tomasztom Poland

4 May 2011 06:41:14 CEST

grałem w gry konkursowe ostatnio , niby dostałem medal ale w moim profilu on nieistnieje

badge Posts: 135

gryzonie Poland

16 May 2011 15:03:11 CEST

Tu jest właśnie kwestia taka, że medal na gameonade nie są tym samym co medale na Mochi. Te komunikaty o medalach z Mochi nie są związane z naszymi medalami. O zdobytych medalach na gameonade dowiadujesz się tylko wtedy, gdy pojawi się on na profilu.

I druga sprawa jest taka,że jak już zdobędziesz raz dany medal w wybranej grze, to już więcej zdobyć go nie możesz. 

tomasztom Poland

16 May 2011 17:24:10 CEST

noto już wszystko wiem , dzięki

myślałem że coś nie tak jest

wziernick Poland

17 May 2011 19:24:22 CEST

Nooo.... medaliki w końcu jak należy śmigają :) Thx :P

tomasztom Poland

17 May 2011 20:13:26 CEST

no umnie już nie śmigają wiez może ile idzie zdobyć max medali?

tomasztom Poland

17 May 2011 20:15:18 CEST

aaa , dodaje komentarze do niektórych gier , niewiem czemu wogóle sie niepojawiają?

pozdrawiam 

wziernick Poland

17 May 2011 23:16:09 CEST

Komentarze pojawiają się jak zatwierdzi je gryzoń chyba ;) a co do medali to chyba jeśli chodzi o ilość to najlepiej zdobyć najpierw brąz, potem srebro i złoto... innej drogi nie ma wydaje mi się do maksa medalowego... bo jak za pierwszym razem sięgniesz po złoto to chyba nie da się potem zdobyć srebra i brązu... więc trzeba ostrożnie podejść do tematu jeśli się chce mieć wszystkie medale :) Mnie intryguje jedna sprawa... jak robisz aktywność w tak szybkim tempie ;)

tomasztom Poland

18 May 2011 17:44:04 CEST

no kurcze , wziernick niewiem co mam ci napisać , ale daj pobyć jeszcze troche przed tobą w tym rankingu

pomyśl

pozdrowionka  

wziernick Poland

18 May 2011 18:00:01 CEST

hehe spoko pokombinuję w wolnej chwili ;)

edit:

Ok nie było tak trudno wymyśleć ;) czasem najprostsze rzeczy są najtrudniejsze :)

tomasztom Poland

18 May 2011 18:31:26 CEST

wystarczyło poczytać w odznakach ino uważnie

tomasztom Poland

18 May 2011 18:34:05 CEST

noto skończyło sie górowanie nad tobą  choć w jednym rankingu

ale spoko

poto to jest

a ludzie sie bawią , i tak powinno być 

wziernick Poland

18 May 2011 18:41:03 CEST

Właśnie doczytałem ;) ale będziesz raczej wyżej i tak... komentarzy do gierek mam niewiele a nie będę na siłę dopisywał bo to bez sensu :)

« < 1 - 2 > »

Register & compete