Find a game

Wiadomość o pobiciu w rankingu & Opcja przeszukiwania forum

badge Posts: 51

ulcia94 Poland

26 May 2011 21:18:12 CEST

Nie wiem czy już o tym nie pisałam w jakimś temacie, ale skleroza nie boli ;)

(Jeśli pisałam to skasujcie ten temat ;))
    W każdym bądź razie. Czy dałoby się coś takiego zrobić, żeby system wysyłał wiadomość na maila, jeśli ktoś pobije nasz wynik w jakiejś grze a jesteśmy w pierwszej 10  ?

No i przydałaby się opcja przeszukiwania forum. ;) Tematów i postów coraz więcej i tak czytać wszystko pokolei to się zwyczajnie nie chce ;) 

badge Posts: 135

gryzonie Poland

26 May 2011 21:33:44 CEST

Bardzo dobre propozycje. Dodaje je na listę rzeczy do zrobienia. Postaram się przy następnej aktualizacji je wdrożyć. Już lista rzeczy jest całkiem spora, więc może wkrótce się za to wezmę :)

badge Posts: 95

wziernick Poland

26 May 2011 21:57:13 CEST

O tak... te powiadomienia takie jak na Gryzoniach baaardzo by się przydały :) I niech się już ten długi weekend majowy skończy :> :D

gryzonie Poland

26 May 2011 22:12:34 CEST

wziernick:

I niech się już ten długi weekend majowy skończy :> :D

Niestety nadmiar zleceń ostatnio mnie zajmuje ... ale jeszcze chwilę i ten "weekend majowy" się skończy ;)

wziernick Poland

26 May 2011 22:47:23 CEST

Ok ok spoko ;) Damy radę :P Najważniejsze, że jest światełko w tunelu :)

wziernick Poland

1 June 2011 21:44:18 CEST

Dołączam jeszcze prośbę o PW :) o ile to możliwe :) czasem człek chce o coś kogoś spytać a nie pozostaje inna opcja niż forum czy komentarz do gier :) a szkoda takimi rzeczami zaśmiecać forum... no chyba, że do czekamy się shoutboxa :D chociaż to zbyt mało "intymne" ;)

badge Posts: 92

tomasztom Poland

2 June 2011 17:47:12 CEST

popieram 

badge Posts: 8

markus Poland

2 June 2011 22:32:54 CEST

popieram również PW lub shoutbox a najlepiej i to i to

wziernick Poland

3 June 2011 09:23:41 CEST

Koncertu życzeń ciąg dalszy :D Na początek przypomnę się z prośbą o możliwość sortowania gier rankingowych według kolejności dodania :) Kolejna rzecz też dotyczy strony z grami rankingowymi. Czy byłaby możliwość wyświetlenia przy każdej "ikonie" z grą miejsca zajmowanego w rankingu danej gry? Wiem, że jest możliwość w profilu podglądnięcia wyników we wszystkich grach ale to co proponuję usprawniłoby według mnie korzystanie z serwisu. A już szczytem szczęścia byłaby możliwość posortowania gier według miejsca w rankingu danej gry wraz z widoczną pozycją w rankingu gry :)

wziernick Poland

3 June 2011 09:26:21 CEST

Aaa i jeszcze jedno techniczne pytanie :) Skoro na forum można dodawać posty bez konieczności oczekiwania na zatwierdzenie przez moderatora to czemu inaczej jest w przypadku dodawania komentarzy do gier :)

gryzonie Poland

3 June 2011 14:14:23 CEST

Komentarze już teraz powinny dodawać się bez oczekiwania na moderatora (mimo, że komunikat nadal się wyświetla). To było szybkie do zrobienia, więc zrobiłem.

Pozostałem zmiany wymagają niestety większej ilości pracy, więc musicie poczekać odrobinę dłużej.

Co do sortowania gier po miejscu, jakie się znajduje, to mogę to zrobić jedynie w panelu użytkownika. Co do wyświetlania miejsce przy ikonie gry, to raczej  się nie uda, bo musiały by te dane być w cache'u, a zatem nie byłyby aktualne. Ale pomyślę co da się z tym zrobić. Może akurat coś się uda. W każdym bądź razie, jak będę robił większe zmiany na stronie, to wezmę to pod uwagę.

badge Posts: 92

tomasztom Poland

3 June 2011 19:08:46 CEST

ajest też możliwość utwożenia listy gier w których można medale zdobyć?

tak wogóle to więcej powinno być takich medalowych gierek 

Register & compete