Find a game
gry
-
tomasztom
5 June 2011 13:50:02 CEST
#no a kiedy pojawisz sie na dobre bo lista spraw do załatwienia dość spora a Wiesz że ludziom brak zmian i nowości troche przynudza
a pro , na GRYZONIACH pokazuje ile osób jest na stronie , tu chyba też idzie to zrobić , noi fajnie by było żeby było wiadomo kto jest na stronie
pozdrowionka
-
wziernick
6 July 2011 14:11:17 CEST
#Jak Ci się wykasowały te wyniki znaczy, że z kompa zniknęły tymczasowe pliki w których były one zapisane. To tak jak na przykład zalogujesz się z innego komputera i wynik masz zero w danej grze a u siebie tyle ile ma być. Albo zrobiłeś to sam fizycznie albo dałeś w opcjach przeglądarki, żeby wyczyściło pliki. Mógł to też zrobić jakiś program do konserwacji, "przyspieszania komputera" itp.
-
ulcia94
15 July 2011 00:35:15 CEST
#tomasztom:
noi jak tu grać jak znaczna część gier nieodpala , ajak odpali to wyniku niezapisuje
psuje sie coś te GAMEONADE!!!
Niestety. :/
Dopóki były gry tylko gryzoniowe, oprócz błędów "nie do naprawienia" inne nie występowały.
W tej chwili, w co się nie zagra, tak jak piszesz, albo nie odpala, albo nie zapisuje wyniku.
-
gryzonie
9 January 2012 17:12:43 CET
#Ciekaw jestem czy wspomniane problemy występują również w ostatnio dodanych grach?
Najgorsze jest to, że u mnie zawsze wszystko działa ok i później poprawienie tego, że nie działa u Was jest mocno kłopotliwe.
Teraz staram się dodawać nowsze gry - tzn. wyprodukowane w miarę niedawno, używające nowszych wersji flash'a. Mam nadzieję, że dzięki temu nie będzie już tylu problemów z ich działaniem.
Partners
Stats
| Users: | 2411 |
| Games: | 255 |
| Ranking games: | 190 |
| Highscores: | 45610 |
| Comments: | 417 |
| Votes: | 974 |
| Total plays: | 687011 |
| Contests: | 4 |
| Forum posts: | 410 |