Find a game
What kind of award you would like to get?
-
gryzonie
9 January 2012 17:18:22 CET
#I'm planning to create new contest for you and that is why I would like to ask you about the award you would like to fight for. What that should be? (remeber that we don't have giant budget so it should be no more that 100$ value of award).
So far we were using toys from our online shop but soon this shop (pioneczek.pl) will be sold (I hope so) and we will not be able to use the toys anymore. That is why we need to buy the awards for you. And if so... you can give us some ideas about what that could be.
--------------------------
Polish tranlation:
W najbliższym czasie planuję utworzyć konkurs dla Was i w związku z tym chciałbym zapytać o jakie nagrody chcielibyście zawalczyć tym razem. Co to może być? (pamiętajcie, że mamy ograniczony budżet, więc prosiłbym o nagrody nie przekraczające 350 zł).
Do tej pory nagrodami były zabawki z naszego sklepu (pioneczek.pl), który już niedługo być może przestanie być nasz, więc będziemy zmuszeni zdobywać nagrody z innych źródeł. A skoro tak, to może macie jakieś propozycje, jakie nagrody byłyby interesujące.
-
wziernick
16 January 2012 19:58:15 CET
#Poza jakimiś konkretnymi nagrodami proponowałbym takie mini puchary dla pierwszej trójki, które można sobie na półkę postawić ;) Zawsze to jakaś pamiątka na dłużej a i z pewnością przyciągnie uwagę znajomych. Mogłoby być coś podobnego do tego jak w linku: http://allegro.pl/bestseller-pucharek-w-5-mozliwych-kolorach-18cm-i2022103051.html , z tabliczką przyczepioną z info komu i za co ;) Niedrogie a cieszy.
-
gryzonie
21 January 2012 11:28:31 CET
#Na chwilę obecną jest mało osób na stronie, więc nie mamy chyba co liczyć, że więcej osób weźmie udział w dyskusji. Musimy sami podjąć decyzję - jeśli nic nie podpowiecie konkretnego, to najwyżej sam coś wymyślę :)
Dopiero jak będzie konkurs, to pojawią się ludzie i może do następnego konkursu już będzie więcej opinii odnośnie nagród.
-
John Walgo
2 February 2012 15:33:05 CET
#Nadszedł czas bym i ja zabrał głos.
W milczeniu obserwowałem co sie dzieje na tej stronie i tak myślę że chodz jest to trudne można pomyśleć o nagrodach przyznawanych co miesiąc. Jedna nagroda ( np. ten pendrive za 40 zł) dla tego, który jest liderem rankingu - to zmobilizuje graczy do czestrzego grania.
A co do liczby osob to jesli nie ma sie tego co sie lubi bierze się to co się ma- czyli te konkursy dla stałych bywalców- oni są najwierniejsi ;D
Można pomyśleć o reklamie strony o nowym wyglądzie ale wiadomo, że w takim przypadku potrzebny jest czas a nie każdy - mówie tu o ,, adminie " czy moderatorze strony co na jedno wychodzi.
Jest wiele stron z grami , ale niewiele gdzie naprawde prowdzi się rzetelne rankingi i systematyczne konkursy - możecie coś o tym pomyśleć.
- Powodzenia
-
gryzonie
2 February 2012 17:53:20 CET
#Dzięki za Wasze pomysły.
Z tym, że jest mało osób, to bardziej chodziło mi o to, że jest mało osób, które się wypowiadają na temat nagród, więc musimy liczyć na siebie w tym temacie.
Ja zawsze najbardziej cenię sobie ludzi, których widuję często na stronie i którzy są rankingi. I to właśnie głównie dla nich staram się dodawać nowe gry i robić konkursy. Dla mnie to też frajda widzieć, że ludzie są zadowoleni. Dlatego też chciałbym również trafiać w gusta z nagrodami... no cóż, zobaczymy co ostatecznie będzie nagrodą w najbliższym konkursie. Może jakiś walentynkowy konkurs zrobię i będzie jakiś misiek do wygrania :)
-
ulcia94
3 February 2012 01:03:24 CET
#John Walgo:
Nadszedł czas bym i ja zabrał głos.
W milczeniu obserwowałem co sie dzieje na tej stronie i tak myślę że chodz jest to trudne można pomyśleć o nagrodach przyznawanych co miesiąc. Jedna nagroda ( np. ten pendrive za 40 zł) dla tego, który jest liderem rankingu - to zmobilizuje graczy do czestrzego grania.
Co do tego - to może całkiem niezły pomysł na powiększenie stałej liczby graczy, z tym że musiałby być oddzielny ranking-miesięczny...I grać co miesiąc we wszystkie gry byłoby raczej ciężko, więc może liczyłyby się tylko dodane w ostatnim miesiącu?...
Albo jeszcze inaczej, tak jak to było za starych, "gryzoniowych" ;) czasów....
Przez cały miesiąc był konkurs w 1 dodaną, nową grę...... ;-)
A co do nagród.... liczy się fun ;-)
-
AdamantiumX15
5 February 2012 14:47:04 CET
#Hejka :)
Myslę, że pucharek to b.fajny pomysł :) W koszulce 'gryzoni' bardzo często chodzę - to fajna nagroda ;)
Jako chłopak to lubię takie gadżety ale myślę, że i żeńska część serwisu byłaby zadowolona np. z pendriva zwierzaczka czy kubeczka ;)
Jak na walentynki, to może poduszeczka, maskotka? Coś z serduszkami ;))
Pozdrawiam
-
wins30
15 February 2012 19:20:01 CET
#oczywiscie pomysl z pucharami calkiem fajny , za pierwsze miejsce zamiast np pendrive'a proponowalbym, cos bardziej praktycznego, moze to byc bon czy kupon , do sklepu znanej marki na XX zlotych. Natomiast za kolejne miejsca jakies gadzety, na ta chwile nie wiem do konca jakiego rodzaju mialyby one byc. Oczywiscie jestem tutaj za krótko , ale pomysl moge rzucic.
Partners
Stats
| Users: | 2411 |
| Games: | 255 |
| Ranking games: | 190 |
| Highscores: | 45610 |
| Comments: | 417 |
| Votes: | 974 |
| Total plays: | 687011 |
| Contests: | 4 |
| Forum posts: | 410 |