Find a game
Konkurs walentynkowy 2012
-
wziernick
7 February 2012 22:17:55 CET
#Mam takie techniczne pytanie :> Czy nie dałoby się zrobić tak, żeby na stronce konkursu były wyszczególnione gierki konkursowe wraz z aktualnymi wynikami z tygodnia kunkursowego? Wydaje mi się, że będzie problem z odgadnięciem jaki wynik trzeba uzyskać aby być na pierwszym miejscu w konkursie w danej grze. W pierwszy dzień konkursu to nie problem bo klikam na wyniki dnia w danej gierce i wszystko widzę. Ale jutro czy pojutrze dzisiejsze wyniki przepadną, jeżeli ktoś zrobił lepszy wynik kilka dni przed rozpoczęciem konkursu. Bo wtedy wchodząc w wyniki tygodnia ja nie wiem czy ten wynik, który widzę ktoś zrobił wczoraj czy pięć dni temu jak jeszcze konkursu nie było :) I na przykład mająć 124 pkt nie będę miał zielonego pojęcia jaki wynik ma osoba na pierwszym miejscu w danej grze i nie wiem, w której muszę się poprawić. Trochę zamotałem ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi.
-
gryzonie
7 February 2012 22:58:55 CET
#Hm... pomysł ciekawy. Ogólnie byłoby dobrze, gdyby przy danej grze były informacje, że jest ona grą konkursową i może ten ranking wtedy byłyby w odpowiednim miejscu. Pomyślę o tym, ale niestety nie ma co na to liczyć jeszcze przed końcem tego konkursu, bo jest to trochę mało czasu :/
-
John Walgo
11 February 2012 23:11:31 CET
#Zgadza się np. pierwsza 10
Ci, którzy maja nagrody czyli ( pierwsza 5 )
oraz Ci, którzy sa za nimi aby wiedzieli gdzie poprawic wyniki, i ile im brakuje
Pozdrawiam
-
biskwitbdg
12 February 2012 17:26:17 CET
#dokładnie mój wynik 435 też nie został zapisany, co dziwne on wyskakuje w okienku po zakończeniu gry, że jestem na 3 miejscu z tym wynikiem, ale na dole w rankingu się nie pojawia, pozdrawiam
-
biskwitbdg
12 February 2012 17:34:10 CET
#jeśli chodzi o sytuacje tomasztom-a również jest jak ze mną wynik 450 pokazuje się w oknie po grze a nie w rankingu wyników, mam nadzieje ze te wyniki można włączyć do rankingu, bo nie powiem trochę czasu poświęciłem żeby go osiągnąć.
-
wins30
15 February 2012 19:11:33 CET
#:)) bardzo milo, ze moglem sie z wami zmierzyc, chcialem ugrac osiolka i tak tez zrobilem , ten pluszak za 2 miejsce jakis taki no poprostu mniej fajniejszy niz osiolek, a na pierwsze miejsce braklo czasu na rozpracowanie traktora:)) gratuluje wszystkim z top5 i mam nadzieje na kolejny konkurs niebawem.
-
Partners
Stats
| Users: | 2411 |
| Games: | 255 |
| Ranking games: | 190 |
| Highscores: | 45610 |
| Comments: | 417 |
| Votes: | 974 |
| Total plays: | 687011 |
| Contests: | 4 |
| Forum posts: | 410 |