Wybierz grę
What do you think about new features?
-
gryzonie
31 marca 2011 14:47:36 CEST
#As in title... what do you think about new features?
Here is a short list of things that has changed:
- Forum - since now you can talk with us and with each other on forum
- Add Game - every registered user can add a game
- Achievements bars - you can see in your profiles orange bars which are showing your activity in some fields: inviting friends, adding games, games with saved scores in, added comments, visits in a row and forum posts number.
- Badges - your activity rank will result with showing a badge from badge list.
- Games with MochiScore are now included in our highscore system. So there will be a lot of new games with highscores so you can increase your main rank! They will be in our high score games category.
- Medals - there are/will be some games that allow you to get medals for getting high levels or high number of points. Stay tuned to see a games with medals.
- Bigger games - from now it is possible to play in games with higher width as they will show up in pop up.
- User scores - in your profiles you will see (under avatar) a link that will show your best scores.
- Referral url - in your profiles you will also find a refferal url that you can use to invite other people to our website.
- Website statistics - on the right side of website you will find statistics showing some interesting numbers.
- Find game - it is now showing highscore games separately from non highscore games.
I think that this is all what we have prepared for you. Fell free to write you opinions about those features - I hope you like it.
I need to prepare a forum categories and medals for games - when I do this, I will inform about it on forum.
-
ulcia94
1 kwietnia 2011 02:01:32 CEST
#Wreszcie jakieś zmiany ;-) I to zmiany na lepsze... Jak to się wszystko sprawdzi, zobaczymy ;)
Jeśli chodzi o forum to jak dla mnie trochę za bardzo się "rozjeżdża" przez reklamę...
Po lewej są najnowsze posty, a obok zamiast kategorii forum - reklama i dopiero pod nią te kategorie...
Trochę to nieczytelne...
A tak poza tym - oby coraz więcej użytkowników się tutaj rejestrowało ;)
-
gryzonie
1 kwietnia 2011 13:22:04 CEST
#Ten ranking jest liczony na podstawie miejsca w grach. Z tego co pamiętam to pierwsze 50 miejsc jest punktowanych. Im wyżej jesteś w jak największej liczbie gier, tym więcej punktów. 1 miejsce = 50 pkt, 2 = 49pkt, 50 miejsce = 1 pkt. Jest on aktualizowany raz na 3 godziny.
-
gryzonie
1 kwietnia 2011 18:26:45 CEST
#There was a small bug for new users. So if you edited your profiles, some stats could be set as 0 again. It should get back when do the activiti (ex: if your posts count was deleted then you need to write new post to get back proper values).
###PL###
Po zmianach pojawił się błąd i nie dało się zarejestrować. W rezultacie mogło komuś się zdażyć, że jego statystyki aktywności zostały wyzerowane. Wystarczy, że wykonacie jeszcze raz daną aktywność, np. nowy post na forum i liczba postów się uaktualni. Tak samo, gdy zapiszecie wyniki oraz w przypadku innych rzeczy, typu komentarze, oceny, itp.
-
gryzonie
2 kwietnia 2011 03:16:16 CEST
#lotr:
U mnie to samo właśnie się zrobiło
tomasztom:
witam mam problem z nowymi grami , nieładują mi sie , wyskakuje taka szarość , jest na to sposób?
A czy to dotyczy tylko nowych gier, czy też tych wcześniejszych również. Tzn., których gier dokładnie nie możecie uruchomić? To by mi pomogło w szukaniu problemu.
Generalnie został zmieniony sposób osadzania gier, więc być może coś nie działa jak należy. U mnie jednak wszystkie się wyświetlają prawidłowo, więc ciężko mi samemu odnaleźć te, które się nie wyświetlają u Was. Proszę o więcej informacji.
-
ulcia94
2 kwietnia 2011 19:18:34 CEST
#Apropo reklamy raz jeszcze...Rozumiem, że to w rezultacie dość duże wpływy dla firmy, więc może chociaż zamienić miejscami reklamy. Tak żeby ta z odnośnikiem do profilu facebookowego była wyżej, bo podejżewam że część nawet nie zjedzie do końca strony i tego profilu fcb nawet nie zauważy...
A co do rankingu... Była już kiedyś o tym zażarta dyskusja przy okazji wprowadzania nowej wersji gryzonii. I chyba nie jest to fair że tyle samo punktów jest za 1 miejsce w grze w którą grało 20 osób, co w grze w którą grało 200. No ale. To tylko moje zdanie.
-
gryzonie
2 kwietnia 2011 19:29:18 CEST
#Co do reklamy, to za chwilę powinna zniknąć i będzie tylko ta malutka z informacją o konkursie :)
Bo rozumiem, że to o reklamę na forum chodzi.
Odnośnie zaś sprawiedliwości rankingu. Jaki jest Twój pogląd na tę sprawę? Nie wiem jak mogłoby to być inaczej rozwiązane, by było sprawiedliwe. Wydaje mi się, że tak jak jest teraz, jest dobrze. Ale chętnie dowiem się jaki Twoim zdaniem sposób byłby lepszy.
-
tomasztom
2 kwietnia 2011 20:53:57 CEST
#witam jeżeli o gry które umnie niedziałają to monkey , clickplay . to jak narazie tyle , reszte nowych gier niesprawdziłem jaszcze , aco do rankingu to może faktycznie lepiej zmienić forme punktowania bo tylko dajmy nato 3 pkt różnicy miedzy 1 a 4 miejscem
pozdrawiam
Partnerzy
Statystyki
| Użytkowników: | 2423 |
| Gier: | 255 |
| Gier rankingowych: | 190 |
| Wyników: | 46095 |
| Komentarzy: | 419 |
| Ocen: | 976 |
| Zagrano w gry: | 691151 |
| Konkursów: | 4 |
| Postów na forum: | 412 |